Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

24. 10. 2019.

Napravite ukusan posni pasulj

Pripremite ukusnu posnu verziju voljenog klasičnog jela.

Napravite ukusan posni pasulj

Foto:stvarukusa.rs

Sastojci:

500 g pasulja
250 g crnog luka
2 čena belog luka
peršunov list
150 g maslinovog ulja
mleveni biber
so

Priprema:

 

1. Natopiti pasulj vodom uveče, pa ostaviti do ujutru da nabubri.

2. Sutradan ga ocediti, posušiti od vode, pa izručiti u čerpu na zagrejano ulje da se kratko proprži. Dodati sitno seckan crni i beli luk, iseckan peršunov list, biber i so.

3. Naliti vodom da ogrezne. Kuvati na tihoj vatri oko 4 sata, povremeno dolivajući po malo vode. Pasulj je gotov kad se raskuva. 

Izvor: stvarukusa.rs

Tagovi

Komentari (1)

ostavi komentar
anonymous [neregistrovani]
 [28.11. 2014., 16:36]

Ово

се зове пребранац у Србији...

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage

Anketa

Možete li da zamislite život bez Android telefona!?

Ma kakvi, ne znam gde mi je glava ako mi telefon nije pri ruci!

Ne, previše sam se navikao na sve mogućnosti koje moderni telefoni pružaju!

Naravno da mogu, ni nemam takav telefon, niti mi treba!

Uspaničim se čim mi se baterija isprazni, zavisan sam od svog smart telefona!

Nemam telefon uopšte!

Rezultati