Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

20. 09. 2017.

Prepečeni brusketi sa topljenim sirom

Hrskavi zalogaji donose dah mediterana...

Prepečeni brusketi sa topljenim sirom

Foto:stvarukusa.rs

Sastojci:

2 veze bosiljka
čen belog luka
20 g pinjola
30 g parmezana
6 kašika maslinovog ulja
so, biber
1 lepinja
250 g koktel paradajza
125 mocarele

 

Priprema:

1. Bosiljak, beli luk, pinjole, parmezan i ulje pomešati i usitniti u mikseru. Posoliti i pobiberiti po ukusu.

2. Hleb iseći i parčiće premazati pastom. Iseći paradajz i mocarelu na krugove i poređati preko.

Izvor: stvarukusa.rs

Tagovi

Komentari (3)

ostavi komentar
anonymous [neregistrovani]
 [30.10. 2014., 14:34]

samo na slici

Nemojte više ovo objavljivati. Posle Vučkovih mera MMF-a Srbi će ovo moći da gledaju samo na slici.

Odgovori
Vidi odgovore
Resident [neregistrovani]
 [30.10. 2014., 12:16]

Sirovina

A jel postoje i neprepečeni brusketi? Takozvani sirovi?

Odgovori
Vidi odgovore
Nikola [neregistrovani]
 [30.10. 2014., 11:50]

Prepečeni brusketi sa topljenim sirom

Zaista mi nije jasno ko ovo objavljuje. Prepečeni brusketi sa topljenim sirom se zove recept, a nigde u opisu nema pecenja.

Odgovori
Vidi odgovore

Ostavi komentar

antiRobotImage