Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

IVANA TULOVIĆ-BUHA I SAMA U KRIMINALU „DO GUŠE“!

22. 05. 2015.  - Autor: Maša Radivojević

IVANA TULOVIĆ-BUHA I SAMA U KRIMINALU „DO GUŠE“! PRETI JOJ ROBIJA DO 12 GODINA!

Čitam, već danima, srećom u samo jednom dnevnom listu, „ispovest“ Ivane Tulović-Buhe, žene svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, o navodnom prebacivanju 10,000,000 evra privatnim avionom iz Francuske u Srbiju!!! To može da tvrdi samo neko, ko nije pri zdravoj pameti! Iz više razloga: prvo, što su kontrole VIP graničnih prelaza na aerodromima pet puta rigoroznije nego na regularnim prelazima za komercijalne letove; drugo, što je 10 miliona evra, čak i u najkrupnijim novčanicama toliko gabaritno, da je pitanje kako bi, bilo ko, mogao desetak džakova novca - da neprimetno prenese preko granice, uz sve najoštrije mere kontrole na aerodromima u Evropskoj uniji; treće, Francuska je jedna od najrigoroznijih zemalja, kada je kontrola aerodromskih prelaza u pitanju, a – takođe – i kada je u pitanju dozvola za poletanje i sletanje privatnih aviona na francuske aerodrome; četvrto, i nestručno lice može da primeti da su novčanice, koje se vide na fotografijama Ivane Tulović Buhe – mnogo veće po formatu (dakle lažne) od regularnih novčanica od 500 evra; peto, koja je logika da Čume ovoliki novac (čak i da je to mogao) unese u Srbiju samo nekoliko dana pred hapšenje (za koje je znao), rizikujući da mu taj novac, tokom istrage i njegovog ležanja u zatvoru, bude pronađen i oduzet? Šesto, posle saslušanja u beogradskoj policiji objektivni mediji došli su do saznanja da su iskusni inspektori utvrdili da Ivana laže i da ne mogu da se oslone na njene izjave u pokretanju bilo kakve istrage protiv Ljubiše Buhe Čumeta, njenog supruga.

IVANA TULOVIĆ-BUHA I SAMA U KRIMINALU „DO GUŠE“! PRETI JOJ ROBIJA DO 12 GODINA!

IVANA TULOVIĆ-BUHA foto:Blic online

 Ko je Ivana Tulović-Buha?

Cela njena biografija obeležena je kriminalom, u kojem je – i sama – „do guše“! Da podsetimo. Bila je, kao nevenčana žena, u dugogodišnjoj vezi sa Brankom Jevtovićem-Jorgom, poznatim kriminalcem, koji je likvidiran, kako se predpostavljanja, zbog kriminalnog transfera fudbalera Nikole Lazetića i sukoba oko podele novca. Ivana je bila direktan učesnik u ovoj kriminalnoj radnji, kao i „srpska majka“ Svetlana-Ceca Ražnatović. Dalje, Ivana Tulović-Buha, neposredno je učestvovala u prenošenju i skrivanju nelegalno zarađenog novca, kao član kriminalne grupe njenog nevenčanog supruga Jorge! Takođe, Ivana Tulović-Buha sumnjiči se da je učestvovala u nelegalnom prenošenju novca, iz Crne Gore u Srbiju, zajedno sa svojim suprugom Čumetom, ali nikako 10 miliona evra, već oko 1-1.5 miliona, što je moguće preneti u omanjem džaku ili većoj kesi. Ivana se sama kvalifikovala, kao učesnik u navodnim ubistvima, koje je organizovao (počinio) njen muž Čume, pošto je o tome, kako sama tvrdi, sve znala, a nije prijavila policiji!!! Dakle, direktni saučesnik!!!

Na kraju, da li policija i istražni organi treba da veruju ženi sa ovakvom „biografijom“? Sledeće pitanje: Da li bi trebalo da se obavi psihijatrijsko veštačenje Ivane Tulović-Buhe, obzirom na definitivnu „neregularnost“ u njenom ponašanju? Dalje, možda bi, pored svega ovoga, trebalo da se uradi i test na narkotike i razna anti-depresivna sredstva, pošto ponašanje Ivane Tulović-Buhe upućuje na mogućnost korišćenja teške mešavine ovih sredstava.


Izvor: Pressonline

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage